Ny konferanse 8. mai 2015.

Logo-150Vi har gleden av å kunne invitere til ny konferanse fredag 8. mai 2015 på Rikshospitalet. Det blir leger, forskere, spesialister som vil holde innlegg. Deltagerne vil bli delt inn i grupper slik at vi kan møte andre med de samme diagnosene som oss (autoimmun hepatitt – AIH, primær biliær cirrhose – PBC, primær skleroserende cholangitt – PSC eller kombinasjon av disse).

Det ble holdt en lignende konferanse i 2013 for pasienter med primær biliær cirrhose (PBC) og primær skleroserende cholangitt (PSC), men i år har vi skiftet navn på foreningen og inkluderer også pasienter med autoimmun hepatitt (AIH).

For å bli med på konferansen må man være medlem i Forening for autoimmune leversykdommer (FAL), dette gjelder også pårørende som eventuelt ønsker å delta. Medlemskap koster 200 kr, og da har man altså betalt også for konferansen.
Sett inn kr 200 til konto 9858 05 69056 for medlemskap, og send melding til medlemsansvarlig@autoimmunlever.no med navn og hvilken sykdom det gjelder. Ved innmelding er det fint om du oppgir følgende informasjon om deg selv:

  • Fullt navn
  • Adresse, postnummer og sted
  • E-post og telefon
  • Fødselsår
  • Din diagnose (AIH, PBC, PSC), eventuelt beskjed om du er pårørende eller støttemedlem

Legg igjen en kommentar