Ny konferanse 14. september 2018

Store auditorium på Rikshospitalet
Fra konferansen 2016

Da har vi endelig fått bekreftet auditorier og grupperom fra Rikshospitalet til høstens konferanse, så hold av datoen. Vi føler vi har et fantastisk program med relevante temaer og dyktige foredragsholdere både fra Rikshospitalet og eksternt (Frambu og FFO).

Dersom noen har spørsmål angående rettigheter som pasient, vedrørende uføretrygd, pasientskade, NAV, osv. så samler vi inn disse og leverer til Atle Larsen slik at han kan svare på disse under sin bolk. Send spørsmålene til Line på e-post: linehole6220(at)gmail.com

For å delta på konferansen må du være medlem (koster 50,-) og da er konferansen gratis. Det vil bli servert småmat ved ankomst, lunsj hvor vi sitter i grupper med de som har samme diagnose. Og ellers litt snacks utover dagen.

Vi vil også ha grupper på slutten av dagen, slik vi pleier, så i år blir det ekstra god tid til å prate med andre som har samme diagnose.

Vi sees!

Legg igjen en kommentar