FAL-konferanser 2020 avlyst

FAL-konferanser 2020 avlyst

Tusen takk for alle medlemskontingenter vi har mottatt de siste dagene. Antall medlemmer danner grunnlaget for alt vårt arbeid, som f.eks. drifting av sosiale medier, likepersonstjenester, interessepolitisk arbeid, samarbeid med legespesialister og forskere, rettigheter i forhold til medisiner og behandling, konferanser og informasjonsarbeid.
På grunn av Corona-viruset ser vi oss dessverre denne gangen nødt til å avlyse både ungdomskonferansen 23. april og hovedkonferansen 8. mai. Vi er en utsatt gruppe, og etter samtaler i styret basert på de siste dagers nyheter, samt rådføring med leger har vi blitt enige om at risikoen vil være for stor for mange av våre medlemmer.
Vi synes dette er fryktelig leit. Imidlertid tenker vi å gjennomføre en ny konferanse våren 2021, og den skal selvfølgelig bli den beste konferansen noensinne.

I tillegg tenker Espen og Line at mindre likepersonmøter kan gjennomføres høsten 2020 dersom situasjonen tillater det. Vi håper å kunne ta oss en tur både nord, sør og vest.

Vi beklager at dette er inntruffet, men håper dere alle har forståelse for situasjonen og fortsatt vil være medlemmer i FAL så vi kan fortsette det viktige arbeidet. For tiden er det aktuelt med usikkerheten rundt dette med nye metoder og beslutningsforum. Vi er som organisasjon medlem av FFO, og samarbeider med disse i forhold til de nevnte sakene. Det er hovedsakelig snakk om strukturelle forandringer av beslutningsorganer, klageinstanser og rettigheter for oss som pasienter i forhold til medisiner og behandling.

Dersom noen allerede har bestilt flybilletter e.l. til konferansen og ikke får dekket avbestilling verken av flyselskapet eller forsikringsselskapet så send oss kopi av kvittering for billett og kopi av avbestilling, så vil vi høyest sannsynlig kunne dekke dette! Sendes til Line på medlemsansvarlig@fal.link

Ta vare på dere selv og ta kontakt med lege/legevakt dersom dere skulle ha noen symptomer, det er viktig å komme raskt i gang med støttebehandling så dersom man først skulle være så uheldig å bli smittet!

 
Da vil vi ønske dere alle en riktig fin vår, og skulle det være noen spørsmål så bare ta kontakt!
 
Mvh
Espen og Line

Legg igjen en kommentar