FAL-konferanse 2024

Da er det bare å glede seg til ny FAL-konferanse 8. og 9. november 2024!

Påmelding starter når vi sender ut invitasjon i august. Invitasjonen vil du finne her på nettsiden, på Facebook, samt at medlemmer får den tilsendt på mail. Hold av datoene 8. og 9. november 2024 allerede nå.

Konferansen blir avholdt på Thon Hotel Opera i Oslo. Vi fokuserer på mestring i hverdagen, med foredrag om dette, gruppesamtaler hvor vi kan dele erfaringer med hverandre, foredrag om anestesi og smertelindring ved undersøkelser og operasjoner, juridiske rettigheter, bolker for de respektive diagnosene, felles middag for alle fredag kveld med mer.

Vi dekker utgifter til reise og overnatting over 1.500,- kr for alle diagnostiserte, og pårørende av diagnostiserte under 18 år, som har reisevei på over en time.
Med forbehold om endringer og tilstrekkelig ressurser.

Vi vil prioritere diagnostiserte medlemmer, men vi regner med at vi får plass til pårørende også, så vi fyller opp så langt vi har kapasitet.
Vi gleder oss til å se deg :)

FAL-konferanse 2024