NORIN (Norwegian Inflammation Network)

NORIN (Norwegian Inflammation Network)

NORIN (Norwegian Inflammation Network)NORIN (Norwegian Inflammation Network) har nå fått sitt eget nettsted:

http://norinnetwork.no/

NORIN er en møteplass for aktører som er interessert i forskning, innovasjon og kunnskapsformidling.

NORIN er en innovasjonsklynge som skal samle forsknings- og utdanningsinstitusjoner, bedrifter og organisasjoner. Klyngen skal tjene som møteplass for aktører innen til forskning, innovasjon og kunnskapsformidling innenfor betennelsessykdommer og immunologi. Klyngen ble etablert som medlemsforening den 19. mars 2014 med 27 stiftere fra industri, pasientorganisasjoner, Universitetet i Oslo og 5 forskningssentre.

De avholdt 11. mars 2015 et åpent seminar med tittelen «Bedre hverdag med kronisk inflammatorisk sykdom». Seminaret ble holdt i samarbeid med NRF (Norsk Revmatikerforbund), LMF (Landsforening mot fordøyelsessykdomer) og psoriasis -og eksemforbund.

Legg igjen en kommentar